Chaufførkort til taxi, fleks og limousine

Med chaufførkortet kan du både få job inden for taxi, flex og limousine.

Dansk Befordrings Center er godkendt til at afholde et 82 timers kursus i stedet for de normale 74 timer. Det kommer vores kursister til gode, for det betyder at vi har ekstra god tid til at gennemgå teori og eksamensopgaver mere grundigt.

Vores kursister får adgang til www.turforlag.dk, hvor de kan træne sig op til eksamen ved at øve sig på samme slags opgaver, som de vil få stillet til den afsluttende eksamen. Bl.a. findes 90 spørgsmål til taxi.

Vejledning for prøvevejledning gld. fra 1-2-21

Prøvevejledning praktisk prøve taxi

Sprogkrav

For at kunne gennemføre uddannelsen til taxichauffør, skal du tale og forstå dansk på et niveau svarende til Danskuddannelse 2 (DU2). Det betyder at du skal have et tilstrækkeligt niveau i dansk til at kunne klare dig på det danske arbejdsmarked.

Læs mere om sprogkrav her


Læs mere om os

Chaufførkortet

Lektionsplan for taxi kvalifikationsuddannelse udfyldes af skolen. Bedømmelsesskema for praktisk prøve udfyldes af kørelæreren.

Hent lægeattest til ansøgning om chaufførkort her

Hent lægeattest om diabetes ved ansøgning om chaufførkort her

Hvilken retning vælger du?

Taxi – Så skal du bestå et kursus på ca. 6-8 timer ud over chaufførkortet. Hvert vognmandsfirma har deres egne kurser

Flex – så skal du bestå BAB1 og BAB2, i alt 2 dages kursus ud over chaufførkortet. Tages hos AMU-godkendt udbyder. For kursister, der vælger flex – er vi behjælpelige med tilmelding til BAB 1 og BAB 2. Dansk Befordrings Center søger aktuelt om AMU-godkendelse, så vi kan udbyde BAB 1 og BAB 2. Med Flex kan du blive chauffør inden for:

Pris

Taxa kr. 14.995,00