International godskørsel

For at udføre international godskørsel med en dansk indregistreret lastbil eller vogntog, som vejer over 3,5 tons i totalvægt, er der behov for mere end blot en national tilladelse. Ifølge EU’s seneste vejpakke er det nu også nødvendigt at have en international vognmandstilladelse til varebil, hvis man ønsker at køre med en varebil til udlandet. Så husk at sikre dig den rette tilladelse, inden du begiver dig ud på dine internationale transporter.

Om Internationalt godskørselskursus

Er du varebils-vognmand eller transportleder – og skal du køre med varebil til udlandet?

International godskørsel med dansk indregistreret lastbil eller vogntog over 3,5 tons tilladt totalvægt kræver – ud over en national tilladelse – en international tilladelse. Ifølge EU´s nye vejpakke skal man have en international vognmandstilladelse til varebil, hvis man skal køre med varebil til udlandet.

Færdselsstyrelsen har i den forbindelse indført en overgangsordning fra 21. maj 2022 og til udgangen af 2022.

Merit – tidsbegrænset mulighed

Som erfaren varebilsvognmand kan du få MERIT for varebilsvognmandsuddannelsen og netop nu tage et lynkursus hos Dansk Befordrings Center. Efter bestået eksamen udstedes tilladelse og certifikat som:

International varebilsvognmand

Godstransportsvogmand (lastbil)

Lynkurset betyder besparelse i kursusgebyr og tid til undervisningen, som afhængig af kursistens teori-niveau er reduceret fra 3 uger til ganske få dage.

Bemærk: Når denne overgangsordning slutter sidst i 2022, kræver ovennævnte tilladelser igen et 3 ugers fuldt kursusforløb. Så har du planer om at blive godstransport vognmand, er det nu du skal slå til og tilmelde dig. International godskørsel med dansk indregistreret lastbil eller vogntog over 3,5 tons tilladt totalvægt kræver – ud over en national tilladelse – en international tilladelse.

Kontakt os

Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser, der kan imødekomme dine individuelle behov som fremtidig godsvognmand.

Har du spørgsmål?

Kontakt os allerede i dag og oplev vores hurtige og effektive respons. Vi garanterer at besvare din henvendelse inden for 48 timer.

VORES KURSER

Happy mature professor giving lecture to adult students in the classroom.

Hvem er Dansk Befordrings Center​?

På Dansk Befordrings Center sætter vi kundetilfredshed i højsædet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres specifikke krav og skabe skræddersyede løsninger, der passer til deres individuelle behov. Vi stræber altid efter at overgå forventningerne og levere en førsteklasses oplevelse hver gang.

Udover vores transporttjenester tilbyder vi også avanceret logistikstyring. Vi har state-of-the-art teknologi og softwareløsninger, der muliggør effektiv ruteplanlægning, flådestyring og sporbarhed. Dette giver vores kunder fuld kontrol over deres forsendelser og en mulighed for at optimere deres logistikprocesser.

Vi holder ferielukket

Fra d. 5/7 til og med d. 12/8.

Vi ønsker alle en rigtig go’ sommerferie!