Dansk Befordrings Center

Vores undervisere

Vi har et hold af dedikerede og erfarne undervisere med stor faglig viden inden for netop deres felt – og stort kendskab til branchens aktuelle situation, krav og behov. De leverer undervisning af høj kvalitet, er dygtige til at lære fra sig og engagere kursisterne – de møder vores kursister i øjenhøjde.

Teoriundervisningen er primært case-baseret og en kombination af tavle-undervisning, gruppearbejde og individuelt arbejde. Underviserne forbereder kursisterne grundigt til eksamen, både i teori og praktik.

Signe Østerlund
underviser

Underviser bl.a. i Kundeservice og Kommunikation + Konflikthåndtering. Signe er cand.mag. i Dansk og Pædagogik og Uddannelsesstudier samt efteruddannet som Life- og Business Coach, metakognitiv coach samt mentor. Signe er en erfaren underviser med speciale inden for vejledning, karriererådgivning, coaching og kommunikation.

Anas Abdallah Salman
Underviser

Underviser på kurserne Chaufførkort til varebil og Vognmandskursus. Anas er uddannet jurist med en baggrund fra Københavns Retshjælp, hvor han sad med juridisk rådgivning og bistand. Anas arbejder pt. også i Huslejenævnet, Københavns Kommune. Han formulerer juraen så den er forståelig – på en direkte, men empatisk måde. Anas kan undervise på dansk, arabisk og engelsk.

Faisel Bhatti Rashid
underviser

Underviser i taxi-lovgivning, Arbejdsmiljø og Kundeservice – og ejer Dansk Befordrings Center. Faisel har arbejdet inden for transportbranchen i 20 år – heraf ca. 14 år inden for taxi-branchen. Faisel har også styret biler inden for Flex. Han har et solidt netværk inden for transportbranchen.

Pernille Sederberg
jobkonsulent og underviser

Pernille har solidt kendskab til praksis og lovgivning på beskæftigelsesområdet. Hun er cand.comm. og har arbejdet inden for beskæftigelse, uddannelse og integration i 20 år. 

Hakima Lasham Lakhrissi
underviser

Pernille har solidt kendskab til lovgivningen, beskæftigelsesområdet og behov hos mennesker med fysiske og/eller psykiske udfordringer. Pernille har mere end 20 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet.

Atif Eshaq
kørelærer

Atif har arbejdet som kørelærer de sidste 8 år og kørt taxi i 12 år. Han har solidt kendskab til vognmandsbranchen og færdselsloven.

Claus Bunk
underviser

Claus underviser i Arbejdsret. Han er specialist i arbejdsmarkedsforhold og oprindeligt uddannet i Statskundskab. Claus er ansat i Arbejdsgiverforeningen KA, hvor han har tæt kontakt til medlemmerne. Han har mere end 15 års erfaring med at vejlede arbejdsgivere om regler og lovgivning på arbejdsmarkedet.

Kom i kontakt