Dansk Befordrings Center

Vores undervisere

Vi har et hold af dedikerede og erfarne undervisere med stor faglig viden inden for netop deres felt – og stort kendskab til branchens aktuelle situation, krav og behov. De leverer undervisning af høj kvalitet, er dygtige til at lære fra sig og engagere kursisterne – de møder vores kursister i øjenhøjde.

Teoriundervisningen er primært case-baseret og en kombination af tavle-undervisning, gruppearbejde og individuelt arbejde. Underviserne forbereder kursisterne grundigt til eksamen, både i teori og praktik.

Faisel Bhatti
CEO

Faisel er stifter og ejer af Dansk Befordrings Center. Han underviser derudover også i taxi-lovgivning, Arbejdsmiljø og Kundeservice. Faisel har arbejdet inden for transportbranchen i 20 år – heraf ca. 14 år inden for taxi-branchen. Faisel har også styret biler inden for Flex. Han har et solidt netværk inden for transportbranchen.

Philip Xavier Severin Møller
Rådgiver og uDVIKLINGSCHEF

Philip er strategisk rådgiver i virksomheden og underviser derudover på Vognmandsuddannelsen, Varebilschaufføruddannelsen samt Taxilovgivningen. Philip har mange års erfaring fra ledende stillinger med forretningsudvikling, projektudvikling og styring af nationale og EU fondsstøttede projekter herunder ageret som sagkyndig/evaluator for Det Energitekniske Udviklings- og demonstrationsprogram (EUDP).

Signe Østerlund
underviser

Underviser bl.a. i Kundeservice og Kommunikation + Konflikthåndtering. Signe er cand.mag. i Dansk og Pædagogik og Uddannelsesstudier samt efteruddannet som Life- og Business Coach, metakognitiv coach samt mentor. Signe er en erfaren underviser med speciale inden for vejledning, karriererådgivning, coaching og kommunikation.

Pernille Sederberg
Strategisk kommunikation og jobkonsulent

Pernille rådgiver virksomheden i strategi og kommunikation. Hun har solidt kendskab til praksis og lovgivning på beskæftigelsesområdet. Hun er cand.comm. og har arbejdet inden for beskæftigelse, uddannelse og integration i mere end 20 år. 

Richard Johansen
underviser

 

Richard underviser i førstehjælp. Han er oprindelig uddannet sygeplejerske og skolelærer og har arbejdet i 25 år som sygeplejerske. Richard er bagmanden på BAB-kurserne og har efteruddannet erhvervsskolelærere i TUR-regi.

Atif
kørelærer

 

Atif har været kørelærer i mange år. Han har tidligere kørt taxi i flere år.

Khalid
Førstehjælps instruktør

 

Tekst på vej…