Dansk Befordrings Center

Vores undervisere

Vi har et hold af dedikerede og erfarne undervisere med stor faglig viden inden for netop deres felt – og stort kendskab til branchens aktuelle situation, krav og behov. De leverer undervisning af høj kvalitet, er dygtige til at lære fra sig og engagere kursisterne – de møder vores kursister i øjenhøjde.

Teoriundervisningen er primært case-baseret og en kombination af tavle-undervisning, gruppearbejde og individuelt arbejde. Underviserne forbereder kursisterne grundigt til eksamen, både i teori og praktik.

Peer
Underviser

Underviser i taxilovgivning, Konflikthåndtering og Kommunikation. Peer har arbejdet 31 år i politiet. Han er bl.a. med i politiets særlige dialogenhed i specialaktioner og afholder dialogbaseret undervisning i Kriminalforsorgen.

Anas Abdallah Salman
Underviser

Underviser på kurserne Chaufførkort til varebil og Vognmandskursus. Anas er uddannet jurist med en baggrund fra Københavns Retshjælp, hvor han sad med juridisk rådgivning og bistand. Anas arbejder pt. også i Huslejenævnet, Københavns Kommune. Han formulerer juraen så den er forståelig – på en direkte, men empatisk måde. Anas kan undervise på dansk, arabisk og engelsk.

Faisel Bhatti Rashid
underviser

Underviser i taxi-lovgivning, Arbejdsmiljø og Kundeservice – og ejer Dansk Befordrings Center. Faisel har arbejdet inden for transportbranchen i 20 år – heraf ca. 14 år inden for taxi-branchen. Faisel har også styret biler inden for Flex. Han har et solidt netværk inden for transportbranchen.

Miriam Shragawi
jobkonsulent og underviser

Miriam har solidt kendskab til lovgivningen, beskæftigelsesområdet og behov hos mennesker med fysiske og/eller psykiske handicap. Miriam har mere end 20 års erfaring inden for beskæftigelsesområdet og hun har et solidt virksomhedsnetværk.

Atif Eshaq
kørelærer

Atif har arbejdet som kørelærer de sidste 8 år og kørt taxi i 12 år. Han har solidt kendskab til vognmandsbranchen og færdselsloven.

Kom i kontakt