Dansk Befordrings Center

Vores undervisere

Vi har et hold af dedikerede og erfarne undervisere med stor faglig viden inden for netop deres felt – og stort kendskab til branchens aktuelle situation, krav og behov. De leverer undervisning af høj kvalitet, er dygtige til at lære fra sig og engagere kursisterne – de møder vores kursister i øjenhøjde.

Teoriundervisningen er primært case-baseret og en kombination af tavle-undervisning, gruppearbejde og individuelt arbejde. Underviserne forbereder kursisterne grundigt til eksamen, både i teori og praktik.

Signe Østerlund
underviser

Underviser bl.a. i Kundeservice og Kommunikation + Konflikthåndtering. Signe er cand.mag. i Dansk og Pædagogik og Uddannelsesstudier samt efteruddannet som Life- og Business Coach, metakognitiv coach samt mentor. Signe er en erfaren underviser med speciale inden for vejledning, karriererådgivning, coaching og kommunikation.

Claus Bunk
Underviser

Claus underviser i Arbejdsret. Han er specialist i arbejdsmarkedsforhold og oprindeligt uddannet i Statskundskab. Claus er ansat i Arbejdsgiverforeningen KA, hvor han har tæt kontakt til medlemmerne. Han har mere end 15 års erfaring med at vejlede arbejdsgivere om regler og lovgivning på arbejdsmarkedet.

Faisel Bhatti Rashid
underviser

Underviser i taxi-lovgivning, Arbejdsmiljø og Kundeservice – og ejer Dansk Befordrings Center. Faisel har arbejdet inden for transportbranchen i 20 år – heraf ca. 14 år inden for taxi-branchen. Faisel har også styret biler inden for Flex. Han har et solidt netværk inden for transportbranchen.

Pernille Sederberg
jobkonsulent og underviser

 

Pernille har solidt kendskab til praksis og lovgivning på beskæftigelsesområdet. Hun er cand.comm. og har arbejdet inden for beskæftigelse, uddannelse og integration i 20 år. 

Hakima Lasham Lakhrissi
underviser

 

Hakima har undervist i flere år og har derudover arbejdet med borgere med anden etnisk baggrund end dansk, bl.a. som mentor. Hakima har stort kendskab til behov hos mennesker med fysiske, psykiske og/eller kulturelle udfordringer.

Atif Eshaq
kørelærer

 

Atif har arbejdet som kørelærer de sidste 8 år og kørt taxi i 12 år. Han har solidt kendskab til vognmandsbranchen og færdselsloven.

Kom i kontakt